fbpx
Усуча или Коича кой вкус да изберем?

Усуча – бистър чай

Съществува разлика във вкуса на МАТЧА според начина на приготвяне.

Ако не сте опитвали МАТЧА и искате да направите своя първи избор, съветваме ви да започнете с по-лекия и мек, но по-тръпчив Усуча. Той се прави с повече вода, около 2 грама Матча или една лъжичка ЧАШАКУ и е подходящ при ежедневен прием.

От нашата гама всички продукти са подходящи за направата му.

Усуча по-бистър чай матча

Коича – гъст чай с богат вкус

Коича се прави от листата на чаени храсти над 30-годишна възраст. При приготвянето му се използва по-малко вода от Усуча и около 4 грама Матча, или две лъжички ЧАШАКУ. Tой е естествено узрял, има сладникав вкус и поради тази причина се прави гъст като сироп.

Коича по-гъст чай Матча

Подходящи за направата на Коича са Танчо-но-Мукаши и Кан-но-широ , както и всички силни вкусове.

След като направите първата стъпка към Коича, пред вас ще се разкрият в пълна степен превъзходните качества на японския зелен чай МАТЧА.

Изберете предпочитания от вас вкус от продуктовата ни гама и се уверете сами в превъзходния аромат на Матча.

Пийте Матча и живейте здравословно!

3 Коментара

  • 12.12.2016 Автор Михаил 12:51

    Аз лично харесвам повече усуча, по-лек и по приятен ми е на вкус.

    • 22.07.2019 Автор Desislava 09:33

      може ли да ми напишете препоръки как да избера от кой вид Maтча да си поръчам.Искам да го използвам като заместител на кафето?Колко дълго време може да се пие?

  • 12.06.2017 Автор Антония 23:57

    Чувала съм че много пада, кръвното от този зелен чай, както и нивата на B17 ..? Може ли да ми кажете имате ли такава информация ? Кой продукт ще препоръчате при онкологично заболяване ?

Добави коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Моля, попълнете задължителните полета.

Ако желаеш да бъдеш информиран за бъдещи промоции и интересни новини АБОНИРАЙ СЕ за нашия бюлетин.

Очакваме те!

Въведи своя email адрес: