Усуча – бистър чай
Съществува разлика във вкуса на МАТЧА според начина на приготвяне.
Ако не сте опитвали МАТЧА и искате да направите своя първи избор, съветваме ви да започнете с по-лекия и мек, но по-тръпчив Усуча. Той се прави с повече вода, около 2 грама Матча или една лъжичка ЧАШАКУ и е подходящ при ежедневен прием.
От нашата гама всички продукти са подходящи за направата му.
Коича – гъст чай с богат вкус
Коича се прави от листата на чаени храсти над 30-годишна възраст. При приготвянето му се използва по-малко вода от Усуча и около 4 грама Матча, или две лъжички ЧАШАКУ. Tой е естествено узрял, има сладникав вкус и поради тази причина се прави гъст като сироп.
Подходящи за направата на Коича са Танчо-но-Мукаши и Кан-но-широ , както и всички силни вкусове.
След като направите първата стъпка към Коича, пред вас ще се разкрият в пълна степен превъзходните качества на японския зелен чай МАТЧА.
Изберете предпочитания от вас вкус от продуктовата ни гама и се уверете сами в превъзходния аромат на Матча.
3 Коментара
Аз лично харесвам повече усуча, по-лек и по приятен ми е на вкус.
може ли да ми напишете препоръки как да избера от кой вид Maтча да си поръчам.Искам да го използвам като заместител на кафето?Колко дълго време може да се пие?
Чувала съм че много пада, кръвното от този зелен чай, както и нивата на B17 ..? Може ли да ми кажете имате ли такава информация ? Кой продукт ще препоръчате при онкологично заболяване ?
Добави коментар