КАК ДА ПРИГОТВИМ МАТЧА
Усуча – бистър чай
Съществува разлика във вкуса на МАТЧА според начина на приготвяне. Ако не сте опитвали МАТЧА и искате да направите своя избор, съветваме ви да започнете с по-лекия и мек, но по-тръпчив Усуча.
След това можете да преминете към висококачествения и наситен с аромати Коича, който ще разгърне истинските вкусови качества на чая.
Коича – гъст чай с богат вкус
Коича се прави от листата на чаени храсти над 30-годишна възраст.
При приготвянето му се използва по-малко вода от Усуча. Tой е естествено узрял, има сладникав вкус, и поради тази причина се прави гъст като сироп.
След като направите първата стъпка към Коича, пред вас ще се разкрият в пълна степен превъзходните качества на японския зелен чай МАТЧА.
Отзиви
Все още няма отзиви.