fbpx

Дава енергия

Зарежда ви с енергия от 3 до 6 часа след изпиването на един чай, без да изпитате негативните ефекти на кофеина

Векове наред чаят МАТЧА е високо ценен и култивиран от японския елит, който се е възползвал от изключителните му свойства. Императори, жреци, монаси, самураи и философи – всички те са го ползвали в своите чаени церемонии, като традицията е запазена и до днес.

Той повишава както издръжливостта и тонуса на тялото, така и на ума, спомагайки за по-дълга физическа активност и умствена концентрация.

МАТЧА съдържа уникалната амино киселина L-теанин, която се намира най-вече в чаените растения. Приемът на L-теанин влияе пряко на мозъка, стимулирайки го да отделя вещества, които водят до изостряне на сетивата и мисълта, и в същото време редуцират стреса и отварят съзнанието.

Всеки един грам МАТЧА съдържа близо 35 милиграма кофеин, което е над два пъти по-малко количество спрямо кафето (което съдържа 80-90 милиграма кофеин). Това, с което МАТЧА истински превъзхожда кафето обаче, е начинът, по който се абсорбира кофеинът в тялото.

Симбиозата между L-теанина и кофеина позволява бавно и постепенно разграждане на съставките в кръвоносната система, и поддържане на нивата на чиста енергия в организма за продължителен период от време. В резултат на това консумирането на МАТЧА не води до превъзбуденост, тревожност, изнервеност и всички останали негативни странични ефекти от приема на кафе, и други наситени с кофеин напитки.

Поради тази причина чаят на императорите открай време е любим стимулант на атлети и самураи. Предхождащият с векове съвременните енергийни напитки – зелен чай МАТЧА и сега продължава да е многократно по-полезен и ефективен от тях. Не съдържа калории, захар, а вместо това е пълен с фибри, витамини, минерали и, разбира се, антиоксиданти.

Зеленият чай МАТЧА ускорява метаболизма и подпомага успешната загуба на килограми. Това се дължи на основния антиоксидант – епигалокатехин галат, който помага на тялото да разгражда молекулите в енергия.

Запознайте се с продуктова ни гама и изберете МАТЧА, която най-добре да отговори на вашия вкус, начин на живот и предпочитания.

Пийте зелен чай Матча и живейте здравословно!

Ако желаеш да бъдеш информиран за бъдещи промоции и интересни новини АБОНИРАЙ СЕ за нашия бюлетин.

Очакваме те!

Въведи своя email адрес: