fbpx

Повишава концентрацията

Изостря възприятията, успокоява и прочиства съзнанието

Зеленият чай МАТЧА освен изключително полезен за организма има и силно въздействие върху менталните дейности, като активно допринася за концетранцията на вниманието и спокойния поток на мисълта.

Това му свойство играе основна роля във възприемането на елмазената живителна напитка, като основен елемент в традиционните чаени церемении в Япония и в будистките ритуали. МАТЧА избистря съзнанието, ума и сетивата и по този начин по-пълноценно възприемаме света около нас и самите себе си.

МАТЧА е незаменимо полезен не само за активно ангажираните с интелектуални занимания хора, но и за спортистите, чиито концентрация и реакции са силно завишени в следствие на L-теанина и кофеина, съдържащи се в чая.

Уникалният процес на култивация на МАТЧА води до повишени нива на хлорофил в чаените листа. Химическата структура на хлорофила е близка до тази на хемоглобина – молекулата, която пренася кислорода в тялото ни. Научно доказно е, че тялото ни произвежда твърде малко хлорофил и за това се налагат алтернативни източници за набавянето в организма. Зеленият чай МАТЧА е природен и естествен източник на хлорофил.

Пиейки МАТЧА организмът се витализира по-бързо, мисълта и сетивата се изострят, а реакциите ни се ускоряват. Към това зеленият японски чай прибавя и усърдна грижа за здравето на тялото и храносмилателната система, спомагайки за успешното елминиране на вредните елементи чрез фибрите, които стабилизират нивата на глюкоза и холестерол в организма.

МАТЧА е повече от един свръхполезен за физическото ни и душевно здраве продукт. Той е преживяване, положителна емоция и непокътната от векове традиция. Това ни учи да ценим малките неща в живота, да отделяме време за себе си, да презаредим своите сили и да погледнем на света по един по-различен начин.

От отварянето на кутийката с чай до последната живителна глътка зелен еликсир – ние ви приканваме да тръгнете по пътя на МАТЧА.

„Чаят е съвършеното лекарство за духа и тялото и има способността да направи живота ви по-пълноценен и завършен. Той има невероятната сила да удължава живота. Навсякъде, където хората садят чай, ще последва дълголетие“

Ейсай Миоан

Ако желаеш да бъдеш информиран за бъдещи промоции и интересни новини АБОНИРАЙ СЕ за нашия бюлетин.

Очакваме те!

Въведи своя email адрес: