fbpx
6 идеи за здравословен подарък

Едно от най-трудните неща за Коледа е изборът на подаръци. За колкото по-близки хора са предназначени те, толкова по-сложна става задачата. Иска ви се подаръкът да е различен от досегашните, да е полезен, да изненада и зарадва получателя си.

Предлагаме ви тази година вместо предмети, да подарявате умения и активности. Така подаръците ви ще са не само оригинални и интересни, но и ще променят към по-добро ежедневието на близките ви.

Абонаментна карта за плуване, танци, пилатес, йога, катерене

Всички ние всяка Нова година си обещаваме да се грижим повече за себе си, да се движим повече, да започнем да спортуваме. Когато подарите карта за плуване, за пилатес, йога, танци или за тренировки по катерене, вие допълнително мотивирате човека, на когото държите.

Подберете вида физическа активност така, че да подхожда на възможностите и темперамента на получателя. И той ще пробва поне няколко пъти – от благодарност, от любопитство, защото му харесва. После най-вероятно ще продължи да тренира.

Сет с японски зелен чай Матча

Японски чай матча със сет

Подарете за тази Коледа зелей чай Матча и сет за приготвянето му. Изящните аксесоари са радост за очите и превръщат приготвянето на чая в истински ритуал, който успокоява и релаксира.

Подобен подарък говори за загриженост, стил и добър вкус.

Курс по готварство за здравословно хранене

Опитите за здравословно и балансирано хранене често се провалят, защото не умеем да си приготвяме подходящата храна. Подобен курс не само дава знания за основните хранителни вещества и съставки, но и умения, как да се съчетават.

Подборът и комбинирането на продуктите, правилната им обработка, която запазва максимално хранителния им състав, са задължително условие за наистина здравословно хранене.

Повярвайте ни, този подарък не просто ще се запомни, той ще носи ползи цял живот.

Ваучер за СПА процедури и масаж

Чудите се, как не сте се сетили досега. Наистина добър подарък ще бъде! Даже ако го подарите малко преди Коледа, любимият ви човек ще се възползва от него и на самия празник ще е отпочинал, зареден и свеж. И много, много щастлив.

Побързайте, има още малко време!

Кошница със здравословни и биопродукти

Дори не е нужно това да е подарък за точно определен получател. Наборът с полезни вкусотии ще обогати традиционната трапеза, ще провокира интереса на всички и ще измести някои пребогати на мазнини и захар храни.

Нищо чудно това да е провокацията, която ще накара любимите ви същества да се замислят с какво се хранят и не е ли време да променят нещата.

Книга със здравословни рецепти

Книга за здравословно хранене

Празниците ще отминат. След тях ще остане някой и друг килограм в повече и усещането, че преяждането с тежки гозби и тънки мезета не е най-доброто, което можем да си причиним.

Подарете книга със здравословни рецепти и тя може да се окаже допълнителна мотивация за промяна в начина на хранене, в начина на живот.

Изберете тази година за Коледа не просто подарък, изберете да покажете грижа:)

Добави коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Моля, попълнете задължителните полета.

Ако желаеш да бъдеш информиран за бъдещи промоции и интересни новини АБОНИРАЙ СЕ за нашия бюлетин.

Очакваме те!

Въведи своя email адрес: